Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Karlstad

Begravningsbyrå Karlstad är till för din skull. Vårt mål är att i möjligaste mån genomföra begravningen efter era önskemål. Hur mycket du själv vill vara delaktig är helt och hållet upp till dig, och vi kan ta hand om det du själv inte vill eller klarar. Utgångspunkten är alltid att vi arbetar på uppdrag av er som anhöriga.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Karlstad.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Hos Begravningsbyrån i Karlstad kan du få hjälp att ordna en begravning enligt Svenska Kyrkans ordning eller enligt annan religions seder. Du som vill bestämma helt och hållet över ceremonins utförande kan istället välja en borgerlig begravning, vilket vem som helst kan göra oavsett vilket samfund man tillhör.

Familjejuridik

De vanligaste uppgifterna efter ett dödsfall rör sig kring upprättande av dödsbo, testamenten och fördelning av arv. Våra kunniga jurister står till ditt förfogande och hjälper till med allt det juridiska.

Minnesstund

Det är många som bjuder in begravningsgästerna till en minnesstund efter begravningen. Där kan man slå sig ner över en kopp kaffe och enklare förtäring och umgås under lite lättsammare former. Här brukar den värsta smärtan släppa en aning, när man pratar med varande om den avlidne. Vi hjälper gärna till om du vill arrangera en minnesstund.

Övriga tjänster

Ovanstående tjänster är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till med. Andra tjänster vi erbjuder är bland annat transporter, bokningar av olika slag, gravsättning och kontakt med präst och andra inblandade.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Karlstad.

I Karlstads fem församlingar finns många vackra kyrkor och kyrkogårdar. En av de ståtligaste är Domkyrkan från 1200-talet, där bland annat Erik XIV ligger begraven. Här ger vi några exempel på kyrkor, kapell och begravningsplatser i Karlstad.

Kyrkor i Karlstad

Domkyrkan, Vikenkyrkan, Norrstrands kyrka, Alsters kyrka, Nyeds kyrka, Älvsbacka kyrka, Västerstrands kyrka, Väse kyrka och Östra Fågelviks kyrka.

Begravningskapell i Karlstad

Korsets kapell (endast kyrkliga begravningar), Stillhetens kapell, Lilla kapellet och Acksjöns kapell.

Begravningsplatser i Karlstad

Ruds kyrkogård, Alsters kyrkogård, Östra Fågelviks kyrkogård, Västra och Östra kyrkogården, Nyeds kyrkogård, Väse kyrkogård, Älvsbacka kyrkogård och Mosaiska begravningsplatsen.

Author photo
Linus
Skribent
Linus är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.